Upoznajte Villu Mate, Kolan

Kuća za odmor
**** Villa Mate™OPG Prtorić
Kolan, Otok Pag

Zadovoljstvo nam je predstaviti jedinstvenu kuću za obiteljski odmor na otoku Pagu u vlasništvu OPG-a Prtorić iz Kolana. Moderno uređena kuća s kapacitetom smještaja do 10 ljudi nalazi se u mjestu Kolan u samom srcu otoka Paga. Kolan je mnogima poznatiji kao izvor vrhunskih i svjetski nagrađivanih sireva koji se prema tradicionalnoj recepturi mogu kupiti i kušati u jednoj od nekoliko sirana.

Kuća „Villa Mate“ posjeduje veliki društveni prostor, dnevni boravak, kuhinju, 3 spavaće sobe s kupaonicom te jednu odvojenu dječju sobu. Također unutar objekta nalazi se prostor za vježbanje sa spravama za vježbanje i dodatnom kupaonicom. U sklopu objekta nalazi se veliki vrt s maslinikom, prostorom i sadržajem za zabavu djece, te velikom terasom s vrtnim namještajem i roštiljem. Zbog svoje lokacije Villa Mate pruža 24 satno uživanje u miru i tišini u izvornoj netaknutoj, mediteranskoj prirodi. Na svega 5 minuta vožnje od Ville Mate nalazi se veliki broj pješčanih, šljunčanih i kamenitih plaža s pogledom na Zadarski arhipelag.

OPG Prtorić iz Kolana poznato i izuzetno cijenjeno mjesto kao izvor vrhunskih domaćih specijaliteta. Nadaleko poznatog Paškog sira, Janjetine, Skute, Pršuta, Maslina te domaćeg vina i rakije. OPG Prtorić u svom restoranu nudi samo vrhunske i provjerene domaće specijalitete.

Oprema & Sadržaj u neposrednoj blizini

Izaberite jezik »